Qui som

 • Setembre 2012

  Neix Artesans com a empresa especialista en WordPess
 • Desembre 2012

  Ens traslladem a la nostra primera oficina a Barcelona
 • Maig 2013

  Comencem a crèixer amb nous treballadors, arribant fins als sis especialistes en WordPress de l’equip actual
 • Gener 2015

  Artesans s’integra amb Omitsis com a departament de WordPress
 • Juny 2016

  Ens traslladem a les oficines actuals (l’anterior se’ns quedava petita!)
 • Avui

  Primer contacte amb tu

Somos Artesans, el equipo de WordPress de Omitsis Consulting

Nascuda el 2012, Artesans ofereix serveis de programació especialitzats en WordPress i basats a Barcelona, tot i que amb vocació i abast internacional. Gràcies a l’experiència i els coneixements del nostre equip, als projectes desenvolupats, a la relació amb clients de primer nivell i a l’altíssima implicació amb la comunitat de desenvolupadors de WordPress, Artesans s’ha convertit en l’agència líder en serveis de WordPress a Catalunya, i una de les més reconegudes a nivell estatal.

A Artesans tenim dues passions: Internet i la feina ben feta. El nostre objectiu en cada projecte és donar-li al client el millor dels dos mons: les infinites possibilitats de les últimes tecnologies, i el carinyo per el producte dels artesans.

quien1

Som especialistes en desenvolupament web sota WordPress. Coneixem aquesta eina a la perfecció i sabem adaptar-la a qualsevol necessitat dels nostres clients. Treballem de forma exhaustiva a tots els nivells: disseny personalitzat, programació, maquetació, optimització per a buscadors (SEO), rendiment (WPO), seguretat, funcionalitats fetes a mida… A més, som organitzadors de la WordPress MeetUp Barcelona i de la WordCamp Barcelona.

Laura Agustí

Joan Artés

Mireia Chaler

Ángel Pérez

Arnau Sans

contacta rápidamente

  Me llamo y mi email es

  Y me gustaría hablar con vosotros de

  dinos hola!

  +34 931 720 287

  contacto@artesans.eu